Αν τίποτ’ άλλο δεν κερδίσαμε, μάθαμε τουλάχιστον πως αύριο θα συναντηθούμε. Αυτό διδάσκουμε, αυτό κηρύττουμε, μην κάνοντας καθόλου κήρυγμα, γιατί όποιος λέει πως αγαπάει ό,τι αγαπάει, δεν κάνει κήρυγμα, λέει μονάχα εκείνο που δε θα μπορούσε να μην πει. Γιάννης Ρίτσος

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ & ΤΟΞΙΝΕΣ

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ & ΤΟΞΙΝΕΣ

Στη μεγαλύτερη έρευνα που έγινε το 2001 στη Μεγάλη Βρετανία και η οποία αφορούσε 22.000 άτομα (όχι ασθενείς), προέκυψαν τα εξής στοιχεία: το 76% δήλωσε ανεξήγητη κόπωση, το 58% ανέφερε μεταπτώσεις ψυχισμού, το 52% απάθεια, έλλειψη ενδιαφέροντος και διάθεσης, το 50% άγχος, ανησυχία, φοβίες, το 47% κακή ποιότητα ύπνου και αϋπνίες, το 42% κακή μνήμη και το 42% κατάθλιψη.

Είναι ολοφάνερο πως οι ζημιές που κάναμε και δυστυχώς συνεχίζουμε να κάνουμε στο περιβάλλον μας, η κακή διατροφή και η κακή ποιότητα νερού που πίνουμε, ο αέρας που αναπνέουμε και η γενικότερη επιβάρυνση από μόλυνση, ευθύνονται σε σημαντικό βαθμό για την επιδείνωση της υγείας μας.

Πολλές χρόνιες «ασθένειες» που δύσκολα αντιμετωπίζονται έχουν ως αιτία τους τις επιπτώσεις από τις περιβαλλοντικές τοξίνες, τα βαρέα μέταλλα, την κακή διατροφή και άλλους τοξικούς παράγοντες. Πιο συγκεκριμένα τα βαρέα μέταλλα Υδράργυρος, Μόλυβδος, Κάδμιο, Αλουμίνιο κ.α., τα παίρνουμε αθροιστικά με αυτά που τρώμε, πίνουμε και εισπνέουμε, όπως επίσης και από τα σφραγίσματα στα δόντια, από καλλυντικά ακόμη, και από εμβόλια και αρκούν ελάχιστες ποσότητες για να μας βλάψουν.

Οι περιβαλλοντικές τοξίνες όπως διοξίνες, αμίαντος, PCB, αρωματικοί υδρογονάνθρακες, DDT, μεταβολικοί DDE κ.α. συσσωρεύονται στους ιστούς όπως ο νευρικός, ο συνθετικός, ο λιπώδης και έχουν αθροιστική δράση. Οι τοξίνες από το ίδιο μας το παχύ έντερο, λόγω αλλαγής της χλωρίδας, λόγω κακής διατροφής, λόγω σήψης, δυσβίωσης, κακών συνηθειών προσθέτουν τοξικότητα.

Η επιβάρυνση από μαγνητικά, γεωπαθητικά, ηλεκτρομαγνητικά πεδία, από ακτινοβολία, διαταράσσουν περαιτέρω τη λειτουργία των κυττάρων και κατά συνέπεια του οργανισμού. Αν προσθέσουμε και την επιβάρυνση από χημικά φάρμακα, από εθιστικές ουσίες όπως τσιγάρο, καφές και συντηρητικά τροφίμων, γίνεται ολοφάνερο πως η αποτοξίνωση από όλους τους παραπάνω παράγοντες είναι επιτακτική ανάγκη. Αυτό όμως γίνεται δύσκολα σήμερα επειδή η επιβάρυνση είναι πολύ μεγάλη, πολύπλοκη και πολύπλευρη. Επίσης η συσσώρευση σε ιστούς-κρύπτες που δεν έχουν μεγάλη μεταβολική δραστηριότητα ή καλή κυκλοφορία αίματος είναι χρόνια και συσσωρευτική.

Επίσης σημαντικό μέρος από βαρέα μέταλλα και ουσίες μπορεί να διαπεράσει την κυτταρική μεμβράνη και να αποθηκευτεί στο κυτταρόπλασμα. Έτσι διαταράσσεται η διαπερατότητα της μεμβράνης (αντλίες) και η λειτουργία των οργανιδίων του κυττάρου. Για αυτό σε κάθε θεραπευτική προσέγγιση η οποία προσανατολίζεται στα αίτια, θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη διάγνωση και στην αποτοξίνωση από βαρέα μέταλλα, χημικές ουσίες και τοξίνες.

Το Celldetox είναι ένα ιδανικό σκεύασμα για την κυτταρική αποτοξίνωση και την αποβολή βαρέων μετάλλων και τοξινών. Ο συνδυασμός των ουσιών που περιέχονται στο Celldetox είναι μοναδικός και καθιστά το σκεύασμα πολύ αποτελεσματικό σε περιπτώσεις ανάγκης για βαθιά αποτοξίνωση από βαρέα μέταλλα και τοξίνες.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Σκόνη από Άγριο Σκόρδο 23 mg, Σκόνη από Κορίανδρο 9 mg, Σκόνη από φύκι Σπιρουλίνα 175 mg, Σκόνη από φύκι Χλωρέλλα 220 mg, Φυσικός Ζεόλιθος 43 mg.

Η Σπιρουλίνα με υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά θρεπτικά συστατικά έχει ιδιαίτερη δράση στην αποβολή τοξινών και βαρέων μετάλλων που επικάθονται στον συνδετικό ιστό. Η φυκοκυανίνη που περιέχει η Σπιρουλίνα συμβάλλει στον έλεγχο φλεγμονών και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης κακοηθειών. «Η Σπιρουλίνα διεγείρει το τμήμα του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού ώστε να καταπολεμά ιούς, να μελετά το εσωτερικό των ιστών μας και να ανιχνεύει και να εξουδετερώνει καρκινικούς ιστούς», δηλώνει ο Dr Bradley.

Η Χλωρέλλα ενεργοποιεί το φυσικό μηχανισμό άμυνας του οργανισμού για την καταπολέμηση των βακτηρίων και των ιών, και ενισχύει την άμυνα του οργανισμού. Η Χλωρέλλα έχει υψηλά επίπεδα απορροφητικότητας λόγω της κυτταρικής της δομής. Αποτελείται από Σελλουλόζη και είναι εξαιρετικά δύσπεπτη. Έτσι «κλειδώνει» τα βαρέα μέταλλα, αλλά και άλλες βλαβερές τοξίνες και ακαθαρσίες, οι οποίες αποβάλλονται με φυσικό τρόπο μέσω του εντέρου μας.

Το Άγριο Σκόρδο είναι αποτελεσματικό για τον καθαρισμό του αίματος, του στομάχου και των εντέρων. Απαλλάσσει τον οργανισμό από τα επίμονα κατάλοιπα του μεταβολισμού, καταστρέφει και απομακρύνει τις δηλητηριώδεις ουσίες, ιδιαίτερα από τον νευρικό ιστό, χρήσιμη ιδιότητα για αυτοάνοσες παθήσεις.

Ο Κορίανδρος είναι γενικά επωφελής για το νευρικό σύστημα. Χρησιμοποιείται θεραπευτικά ως βότανο που βοηθά και καταπραΰνει το πεπτικό σύστημα. Έχει την ικανότητα να περνά τον αιματο-εγκεφαλιδικό φραγμό και να καθαρίζει τους ιστούς από τοξίνες, φαρμακευτικές ουσίες, χημικές ουσίες, βαρέα μέταλλα.

Ο Ζεόλιθος αποτελεί μια νέα ουσία η οποία λειτουργεί σαν σφουγγάρι και επιτυγχάνει σε μεγάλο βαθμό την απορρόφηση και αποβολή των δηλητηρίων και των βαρέων μετάλλων.

Περιέχει όλες τις ουσίες του περιοδικού πίνακα σε μορφή ανόθευτη όπως βρίσκονται μόνο στο βάθος της θάλασσας. Τα μόρια του ζεόλιθου έχουν αρνητικό φορτίο και αφού ιονιστούν, δεσμεύουν τα θετικά φορτισμένα μόρια των ελεύθερων ριζών.

  • Ένα γραμμάριο μικρομετροποιημένο επεξεργασμένου Ζεόλιθου έχει δράση για επιφάνεια περίπου 500 m2.
  • Για διατροφικό συμπλήρωμα χρησιμοποιείται επεξεργασμένος κόκκος ζεόλιθου 0,3-230 μm.
  • Ο ζεόλιθος έχει 95% βιοδιαθεσιμότητα.
  • Οι κόκκοι του ζεόλιθου διαπερνούν τη μεμβράνη του κυττάρου και εισέρχονται στο εσωτερικό του.
  • Ακόμη και σε μεγάλες δόσεις, ο ζεόλιθος δεν έχει καμία τοξικότητα ή παρενέργεια.

Ο ζεόλιθος αποτελείται από: Πυρίτιο (περίπου 70%), Αργίλιο, Σίδηρο, Ασβέστιο, Μαγνήσιο, Νάτριο.

Οι ιδιότητες του ζεόλιθου είναι οι εξής:

  • Ρύθμιση οξεοβασικής ισορροπίας.
  • Ομαλοποιεί τον ύπνο.
  • Αποτρέπει τις παρενέργειες από τα φάρμακα κ.α.
  • Μειώνει τις επιβλαβείς συνέπειες συνηθειών, όπως: καπνός, οινοπνευματώδη ποτά, καφές.
  • Ρύθμιση κυκλοφορικού, νευρικού συστήματος και επίσης του πεπτικού συστήματος.
  • Παρεμπόδιση της γήρανσης.
  • Μείωση του στρες.
  • Αύξηση της αποδοτικότητας (σωματική δύναμη).

Επειδή οι ουσίες που περιέχει συνδυάζονται μεταξύ τους δημιουργώντας συνέργειες, με το Celldetox επιτυγχάνεται αποτοξίνωση και ομαλοποίηση σε όλα τα βασικά συστήματα του οργανισμού (νευρικό, πεπτικό, αμυντικό, συνδετικός ιστός), ενώ ταυτόχρονα κυρίως μέσω του Ζεόλιθου, επιτυγχάνεται αποτοξίνωση στο εσωτερικό του κυττάρου. Επίσης, εκτός από την εξαιρετική αποτοξινωτική του δράση, το Celldetox προτείνεται για συνοδευτική θεραπευτική χρήση σε περιπτώσεις καρκίνου, διαβήτη, αρτηριοσκλήρυνσης και για ασθενείς με έμφραγμα του μυοκαρδίου. Είναι χρήσιμο για όσους κάνουν χημειοθεραπεία ώστε να την αντέχουν καλύτερα.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ metapharm

3 σχόλια:

  1. φαίνεται μαύρο... δεν φαίνεται καλά... (η ανάρτηση... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΄Στο μέλλον , Λαμπρινή, οι διορθώσεις! "Κρατήματα" κάνω, για να τα βρίσκω, να τα "λέω" και σε άλλους. Όποιος "ψάχνει", θα τα βρει στην πηγή τους. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή