Αν τίποτ’ άλλο δεν κερδίσαμε, μάθαμε τουλάχιστον πως αύριο θα συναντηθούμε. Αυτό διδάσκουμε, αυτό κηρύττουμε, μην κάνοντας καθόλου κήρυγμα, γιατί όποιος λέει πως αγαπάει ό,τι αγαπάει, δεν κάνει κήρυγμα, λέει μονάχα εκείνο που δε θα μπορούσε να μην πει. Γιάννης Ρίτσος

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ψαρώνια!

Η Κατερίνα Δεστάπα κοινοποίησε μια φωτογραφία του χρήστη Green Renaissance.
A murmuration of starlings, numbering well over a million birds, form a mushroom cloud as they drop in to roost at dusk on the Avalon Marshes at Shapwick Heath Nature Reserve in Somerset, U.K.
Watch this short beautiful video - https://www.youtube.com/watch?v=iRNqhi2ka9k— με το χρήστη Leah Geue και 7 ακόμη.


Murmuration (Official Video) by Sophie Windsor Clive & Liberty Sm

4 σχόλια:

  1. Murmuration (Official Video) by Sophie Windsor Clive & Liberty (αυτό δεν φαίνεται... στο τέλος του βίντεο.. )...
    και καλημερα.. κι εδώ...<3 ,
    φωτορεπόρτερ μου εσύ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αψογο!!!!! Ψαρονια... murmuration... δεν ξερω τι είναι... αλλά είναι ΑΨΟΓΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, μα! Τα στοιβιάζω εκεί στο φεις και στο φεις και δεν μπορώ να τα βρω όταν θέλω! Κι εδώ βέβαια, το ίδιο χάος, μα άμα ψάξω σε φάκελο "πουλιά" θα τα βρω.
    Ότι φαίνεται, Λαμπρινή μου! Στίγμα κράτησα. θα μπορούσα να φέρνω σκέτο λινκ, αλλά αφού φαίνεται, όσο γίνεται να είναι ανεκτή στο μάτι η ανάρτηση. Τίποτα παραπάνω! Φιλιά, Καλημέρα! Τα ψαρώνια είναι πουλιά που πετάνε με σχέδιο. Έχω ανεβάσει κι εγώ τέτοια βιντεάκια, απ' τα δικά μας ψαρώνια, τα ντόπια. Θέλει ψάξιμο όμως, δεν το συζητώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μμμμ murmuration... κάτι σαν ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ πρέπει να σημαίνει.... (MURMURE στα γαλλικά είναι μουρμουρα ΝΑΙ!!!! )... το γκουγκλ δεν μου το μετέφρασε....
    τα θυμάμαι τα δικά σας ψαρονια... και τα δικά σου... είστε τυχεροί που έχετε τέτοιες εμπειρίες με την φύση... τοσο κοντά σας!!!... α... τι ωραία που ήτανε... (στο Βόλο... )..
    αυτά... τα λεμε... ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή